Your Cart

Ghid de intrebari

Pentru a fi eficienti si pentru a intelege exact intrebarile tale, iti las un ghid despre cum sa imi scrii intrebarile. Imi poti scrie fie prin formularul de contact, fie prin WhatsApp la numarul pe care il ai in emailul confirmarii comenzii, fie public pentru toti participantii, direct in cursuri, lasand un comentariu.


Daca alegi sa imi scrii in privat, te rog sa formulezi intrebarile in modul urmator:


Modul de curs:

Lectia:

Minutaj (hh:mm:ss):

Intrebare:


Iata un exemplu:

Modul de curs: Compresia

Lectia: Clip Gain vs. Compresie

Minutaj: 00:10:35

Intrebare: Ce inseamna sa faci clip gain prin utility plugin si de ce ai spus ca e mai bine asa decat prin automatizare de volum?


Te rog sa iti notezi toate intrebarile si sa mi le trimiti pe toate la un loc, dupa ce urmaresti cursurile pe care le ai disponibile in saptamana de curs. As aprecia enorm daca mi le vei trimite grupate, in loc sa imi trimiti cate o intrebare de fiecare data si, deci, multe mesaje la zile diferite. Voi raspunde la intrebari cat pot de repede, dar in general in fiecare Sambata.


Daca alegi sa trimiti intrebarile prin mesaj direct in cadrul cursurilor, atunci mesajul tau va putea fi vazut de toti participantii. Ceea ce ar putea fi avantajos, pentru ca e posibil ca alt student sa vada intrebarea ta inainte sa ajung eu la ea si sa te ajute cu un raspuns. Oricum ar fi, vei primi raspuns si din partea mea.


Spor la invatat!

Consent Preferences