Your Cart

Termeni si conditii Scoala de Mix Master MADS®

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului ” www.scoalamads.com”


Bine ati venit la Scoala de Mix Master MADS®, de Ionut Madalin Rosioru. Va multumim pentru interesul fata de compania, site-ul, serviciile si/sau produsele noastre.


Va rugam sa cititi cu atentie acest document, denumit in continuare ”Prezentul document”, ”Contractul””Termenii” impreuna cu documentele mentionate in cuprinsul acestuia.


Prezentul document reprezinta conditiile utilizarii site-ului www.scoalamads.com (denumit in continuare „site-ul”) si plasarii de comenzi de produse si servicii prin intermediul site-ului. 


Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu Termenii si Conditiile descrise mai jos. Acest document reprezinta o conventie legala – un contract intre dumneavoastra si noi. 


Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, va rugam sa nu utilizati site-ul.


Sectiunea ”Termeni si conditii”, reprezinta modul in care Scoala de Mix Master MADS®, de Ionut Madalin Rosioru isi desfasoara activitatea si ajuta la definirea relatiei dvs. cu site-ul nostru cand interactionati cu serviciile noastre si cuprinde regulile care vor reglementa relatia dintre dvs., in calitate de Client si noi, in calitate de Vanzator, precum si de conditiile de utilizare a site-ului www.scoalamads.com de catre potentialii vizitatori sau clienti.


Documentul ”Termeni si conditii” este intocmit in conformitate cu prevederile obligatorii stipulate de legislatia aplicabila, respectiv Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

 

 1. Introducere. Definirea notiunilor utilizate
 2. Politica de vanzare online
 3. Comanda produselor si serviciilor
 4. Pretul serviciilor si produselor, facturare si plata
 5. Livrarea produselor si prestarea serviciilor
 6. Dreptul de retragere al clientului
 7. Garantii
 8. Drepturi de proprietate intelectuala
 9. Raspunderea noastra, limitari si excluderi
 10. Acceptarea conditiilor si raspunderea utilizatorului sau clientului
 11. Sesizari si reclamatii
 12. Datele cu caracter personal/Politica de confidentialitate
 13. Forta majora
 14. Notificari
 15. Legea aplicabila si solutionarea litigiilor
 16. Clauze specifice
 17. Modificari/completari/actualizari ale documentului


1. Introducere. Definirea notiunilor utilizate

1.1. Cine suntem noi?


Mai jos gasiti datele noastre de identificare: 

Denumire

MADS MUSIC RECORDS S.R.L

Sediul social

Sat Valea Popii, Comuna Radovanu, Strada Liliacului, Nr. 24, Constructie C1, Camera 1, judet Calarasi

Numar Registrul Comertului

J51/129/2020

Cod unic de identificare (CUI)

38780604 

E-mail

contact@scoalamads.com

Telefon

0750445935

 

În cuprinsul prezentului document vom face referire la noi folosind denumirea oficiala mentionata mai sus sau sub numele de brand ” Scoala de Mix Master MADS®”, sub denumirea de ”Vanzatorul”, ”Prestatorul”, ”Compania”, ”Organizatia”.


Suntem o companie care ofera produse si servicii prin intermediul site-ului www.scoalamads.com si subdomeniile acestuia sau site-urile afiliate (denumite in continuare in mod colectiv ”Site”), al altor tool-uri puse la dispozitia Cumparatorului pentru accesarea serviciilor, precum si prin toate profilele/paginile de media asociate acestui brand.


1.2. Definirea notiunilor utilizate

Vanzatorul sau Prestatorul – reprezinta societatea MADS MUSIC RECORDS S.R.L, astfel cum s-a prezentat anterior.

Client/Cumparator – reprezinta orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate deplina de exercitiu deplina sau orice persoana/entitate juridica, care isi creeaza sau nu un Cont in Site si efectueaza o Comanda online. Prin Client/Cumparator se intelege si o persoana juridica care plaseaza o Comanda printr-o persoana fizica in numele acesteia. Persoanele majore care autorizeaza minori sa foloseasca Site-ul, sunt raspunzatori de intregul comportament al acestora pe Site si pentru toate actiunile pe care minorii le pot intreprinde.

Produse ori servicii – reprezinta orice bunuri/produse sau servicii care sunt oferite Clientului/Cumparatorului in vederea achizitionarii, contra cost, prin intermediul site-ului scoalamads.com.

Contract – reprezinta intelegerea la distanta (fara prezenta fizica simultana) intervenita intre Vanzator si Client, cu privire la vanzarea/achizitionarea unuia sau mai multor Produse ori Servicii de pe site, prin plasarea unei Comenzi de catre Client si acceptarea ei de catre Vanzator, cu respectarea prevederilor legale si a termenilor si conditiilor pentru vanzarea online/comertul electronic. Contractul se incheie, de regula, in limba romana.

Cont – reprezinta o interfata unica a site-ului nostru care presupune personalizarea unei sectiuni a site-ului prin introducerea unei adrese de e-mail si a unei parole, sectiune care contine diverse informatii despre Client.

Comanda – reprezinta angajamentul exprimat prin intermediul site-ului de catre Client de a achizitiona unul sau mai multe Produse, in conditiile prevazute in prezentul document si/sau agreate cu Vanzatorul printr-un mijloc de comunicare la distanta.

Utilizator – orice persoana care a creat un cont pe site.

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul.

Site-ul – reprezinta site-ul nostru www.scoalamads.com, precum si orice sectiune sau subpagina a acestuia. 

Ceilalti termeni folositi in prezentul document au intelesul conferit de prevederile legale aplicabile.


2. Politica de vanzare online

2.1. Oricarui potential Client care actioneaza cu un scop legitim si care are intentia de a achizitiona unul sau mai multe Produse, cu respectarea acestor termeni si conditii ii este permis accesul la site-ul www.scoalamads.com in vederea efectuarii unei Comenzi.

2.2. Clientul declara ca accepta si este de acord cu forma de comunicare la distanta (e.g. telefonic sau e-mail) prin care ne derulam operatiunile in cazul utilizarii site-ului si, dupa caz, inregistrarea unei Comenzi.

2.3. În cazul in care exista erori in legatura cu pretul sau oricare alte detalii ale Produselor si ai plasat o comanda, va vom informa prin e-mail sau printr-o alta modalitate de comunicare agreata, in cel mai scurt timp in legatura cu o astfel de eroare.

2.4. Atunci cand exista o promotie sau campanie de orice tip in desfasurare, Produsele care fac obiectul vanzarii in cadrul acesteia vor fi supuse termenilor si conditiilor aplicabile respectivei campanii sau promotii, pe care ti le vom aduce la cunostinta. 

2.5. Toate promotiile sau campaniile prezentate pe site sunt valabile pe durata mentionata, iar in cazul in care nu este indicata o durata pentru desfasurarea promotiilor, acestea vor fi valabile in limitele stocurilor/locurilor disponibile sau pentru durata pe care noi o consideram oportuna.

 2.6. Nu garantam disponibilitatea in orice moment a tuturor Produselor si ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs.

2.7. Orice intrebari sau nelamuriri pot fi adresate cu incredere la adresa de e-mail: contact@scoalamads.com sau prin completarea formularului de contact de la www.scoalamads.com/contact, iar noi va garantam un raspuns in cel mai scurt timp.

 

3. Comanda produselor si serviciilor

3.1. Clientul isi exprima acordul de a intra intr-o relatie contractuala bilaterala cu noi – Scoala de Mix Master MADS®, prin plasarea unei comenzi online, care poate contine unul sau mai multe dintre produsele sau serviciile oferite pe site-ul nostru.

3.2. Orice persoana fizica (care a implinit varsta de 18 ani) sau juridica poate plasa o comanda din meniul aferent Contului de client, care va facilita interactiunea cu noi si va poate aduce beneficii (promotii exclusive, reduceri, bonusuri etc.).

3.3. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi nu reprezinta rezervarea acestuia, iar o comanda va fi considerata valida si finalizata doar dupa confirmarea platii integrale a pretului produselor ori serviciilor pentru care ati optat. Prin finalizarea Comenzii, ne confirmati ca toate datele pe care ni le-ati furnizat sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii si recunoasteti in mod explicit ca respectiva Comanda implica obligatia dumneavoastra ferma de a achita ”suma totala de plata”. Orice alta modalitate a procedurii de achizitie nu va conduce la incheierea unui contract valabil, corelativ, noi nu vom avea obligatia sa livram respectivul produs ori serviciu.

3.4. Va aducem la cunostinta faptul ca nu putem estima timpul necesar finalizarii si furnizarii produselor si/sau serviciilor care necesita informatii suplimentare din partea dvs. sau care presupun o personalizare a produselor/serviciilor deja disponibile.

3.5. Comanda va fi considerata acceptata de catre noi cel mai tarziu odata cu livrarea/furnizarea in format electronic a Produselor comandate, iar in cazul unei comenzi neacceptate dar platite, va vom returna sumele transferate. Notificarea primita prin e-mail dupa efectuarea Comenzii, cu privire la preluarea respectivei Comenzi, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii de catre noi.

3.6. Clientul se obliga sa nu comercializeze/revanda sau sa distribuie produsele cumparate prin intermediul site-ului, Produsele fiind destinate uzului personal, acestea nefiind transferabile sau transmisibile. Produsele nu pot fi cumparate sub forma de cadou pentru o alta persoana, Clientul fiind unicul cu drept de folosinta asupra acestora.

3.7. Clientul este direct si complet raspunzator pentru incalcarea dispozitiilor prevazute mai sus, iar in acest caz Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita Clientului diferenta de suma pentru fiecare Produs pe care l-a transmis mai departe indiferent ca l-a modificat partial sau nu, iar acest drept nu exclude posibilitatea Vanzatorului de a-si recupera integral prejudiciul suferit, prin orice modalitate recunoscuta de lege, inclusiv prin contactarea respectivelor persoane unde regasim documentele pentru a le solicita informatii privind achizitia Produselor.

3.8. Vanzatorul/Prestatorul va putea anula o Comanda plasata cu o notificare concomitenta sau ulterioara (o astfel de anulare nu atrage nicio raspundere din partea noastra) in urmatoarele cazuri: 

 1. Tranzactia nu este acceptata de banca emitenta a cardului (banca, care a emis cardul nu accepta Tranzactia, in cazul platii online); 
 2. Procesatorul de carduri cu care colaboram nu valideaza sau invalideaza Tranzactia (de exemplu, fie pentru ca nu sunt fonduri suficiente, fie din alte motive, conform politicii procesatorului);
 3. Finalizarea Platii nu se realizeaza in termenul indicat prin factura proforma, in cazul platii prin transfer bancar/internet banking; 
 4. Datele pe care ni le furnizezati cu ocazia accesarii Platformei sunt incomplete sau incorecte; 
 5. Nu ne confirmati Comanda atunci cand va contactam in acest scop; 
 6. Consideram in mod rezonabil ca prin accesarea Platformei si plasarea Comenzii urmariti un scop ilicit sau care poate cauza orice fel de prejudicii noua, Afiliatilor sau Partenerilor nostri; 
 7. Oricare dintre termenii si conditiile din prezentul document nu au fost respectate intocmai.

 

4. Pretul serviciilor si produselor, facturare si plata

4.1. Preturile Produselor afisate pe site sau comunicate Clientului sunt exprimate in EURO si pot include sau nu T.V.A. conform legislatiei in vigoare, asa cum vor fi afisate pe site si sunt considerate preturi valabile pentru Produsele afisate pe site sau comunicate Clientului in momentul finalizarii unei Comenzi.

4.2. Vanzatorul poate actualiza preturile Produselor, iar o astfel de actualizare va inlocui orice preturi afisate anterior pentru respectivele Produse.

4.3. Vanzatorul va emite factura aferenta produselor ori serviciilor achizitionate pe baza datelor de identificare pe care Clientul le va comunica, iar factura va fi livrata odata cu produsele ori serviciile comandate, pe e-mail-ul Clientului sau in Contul de client, aceasta fiind valabila in acest format si chiar fara o stampila sau semnatura din partea emitentului.

4.4. Mentionam ca nu sunt aplicabile taxe suplimentare pentru plata cu cardul, iar Vanzatorul nu este responsabil pentru niciun alt cost suportat de dumneavoastra in plus fata de pretul Produsului achizitionat incluzand, dar fara a se limita la, comisioane de transfer bancar ori de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului Clientului, in cazul in care moneda de emitere a cardului difera de moneda in care se efectueaza vanzarea.

4.5. Clientul va fi pe deplin raspunzator pentru orice fel de plata facuta din eroare, iar in aceste situatii Vanzatorul nu este obligat sa returneze sumele de bani deja platite, Clientul fiind singurul raspunzator pentru aceste plati. 

4.6. Clientului i se poate oferi si optiunea achitarii pretului produselor in rate, in urmatoarea modalitate: Plata pretului in patru rate egale, prima in momentul achizitionarii produsului/serviciului, urmatoarele urmand a se achita la fiecare 30 zile de la efectuarea primei plati. In aceasta modalitate Clientul va primi produsele/serviciile proportional cu suma platita, respectiv va primi cursuri noi din cadrul scolii dupa fiecare confirmare de plata, urmand ca ultimele cursuri sa fie deblocate/predate dupa verificarea efectuarii ultimei plati. 


5. Livrarea produselor si prestarea serviciilor

5.1. Livrarea Produselor sau Serviciilor se va face exclusiv in format electronic prin diferite metode pe care le punem la dispozitie si pe care vi le vom comunica pe e-mail/in Contul dumneavoastra de Client. Livrarea se va face dupa efectuarea platii integrale a Produselor. 

5.2. In cazul modalitatii platii in rate, clientul va primi produsele/serviciile conform indicatiilor mentionate la punctul 4.6. In cazul neachitarii oricareia dintre rate, Clientul isi pierde accesul la produsul/serviciile achizitionate, si in special cursurile puse la dispozitia sa, si acesta nu are dreptul la returnarea sumelor platite pana la acel moment.


6. Dreptul de retragere al Clientului

6.1. Clientul intelege si accepta faptul ca Produsele si Serviciile comercializate pe site-ul www.scoalamads.com sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract, in conformitate cu legislatia in vigoare, fiind vorba despre furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, iar prestarea a inceput odata cu acordul prealabil expres al Clientului, iar sumele achitate pentru un produs, bun ori serviciu de pe site-ul nostru nu vor putea fi restituite.

6.2. Vanzatorul va putea decide, in cazuri exceptionale si doar prin libera apreciere a acestuia rambursarea anumitor sume (totale sau partiale) in functie de anumite cazuri particulare, intr-un termen maxim de 14 zile de la achizitionarea produsului, conform politicii noastre comerciale, cu mentiunea ca clauzele termenilor si conditii acceptate se aplica si dupa incetarea relatiei contractuale.

 

7. Garantii

7.1. În conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, Clientul declara ca intelege si este de acord cu faptul ca in cazul produselor electronice/digitale care presupun acces imediat, este de acord ca nu va beneficia de garantie legala.

 

8. Drepturi de proprietate intelectuala

8.1. Toate drepturile de autor asupra produselor de pe site apartin Scoala de Mix Master MADS®, de Ionut Madalin Rosioru, cunoscut sub denumirea comerciala MADS,

8.2. Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Scoala de Mix Master MADS®, includerea oricarui continut in afara pachetului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Scoala de Mix Master MADS® asupra produselor/cursurilor precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea produselor/cursurilor, decat cu acordul scris expres al Scoala de Mix Master MADS®, acesta din urma rezervandu-si dreptul de a recupera orice fel de prejudiciu cauzat (direct, indirect, prezent si viitor) prin orice mijloace puse la dispozitie de prevederile legale.

8.3. In mod specific, Produsele care reprezinta Cursuri ale Scolii de Mix Master MADS® sunt protejate de drepturi de autor pe intreg teritoriul lumii si descarcarea, reproducerea sau inregistrarea lor sunt strict interzise, atat in spatiul public cat si privat.

8.4. Toate materialele video si audio prezentate in Scoala de Mix Master MADS sunt protejate de drepturi de autor. Ionut Madalin Rosioru este unicul proprietar al drepturilor de autor asupra tuturor materialelor video si audio, cu exceptia materialelor audio detinute de companii terte, pentru care exista un acord pentru prezentarea lor in Scoala de Mix Master MADS®.

8.5. In cadrul cursurilor, clientii vor putea Descarca materiale audio, imagini si PDF-uri pentru studiu si practica. Aceste materiale sunt protejate de drepturi de autor. Folosirea oricarui material descarcat in scopuri comerciale este strict interzisa. Este interzisa publicarea materialelor oferite pentru descarcare in cadrul cursurilor, fie ca este facuta in cercuri publice sau inchise.

8.6. Cumparatorilor le este interzis sa reinregistreze sau sa redistribuie materialul video si audio, precum si continutul acestora, atat in mod public, cat si in cercuri inchise.

8.7. Materialele oferite in scoala nu pot fi utilizate in scopuri comerciale in afara practicii si invatarii. Cumparatorii nu pot lansa muzica sau orice fel de continut comercial folosind materialele video si audio ale cursului, nici nu pot folosi materialele audio prezentate in materialele cursului pentru antrenarea platformelor de inteligenta artificiala.

8.8. Cumparatorilor nu li se permite sa comercializeze preset-urile prezentate in cursuri, indiferent daca sunt comercializate sub numele lui Ionut Madalin Rosioru sau sub alt nume. Cumparatorilor le este interzis sa redistribuie sau sa faca publice preset-urile prezentate in cursuri, fie ca o fac gratuit sau contra cost.

8.9. Clientul intelege faptul ca pot exista situatii in care Scoala de Mix Master MADS® nu detine drepturi de proprietate sau unele drepturi de proprietate intelectuala, industriala sau comerciala cu privire la anumite fisiere, poze, materiale etc. publicate pe site, beneficiind doar de un drept de utilizare a acestora, iar indiferent de situatie, Clientul nu are permisiunea sa comercializeze, sa redistribuie sau sa reproduca aceste materiale, nici sa le decompileze sau sa modifice structura, fara acordul prealabil al Scoala de Mix Master MADS®.


9. Raspunderea noastra, limitari si excluderi

9.1. Vanzatorul nu este raspunzator in situatia in care Clientul furnizeaza informatii sau date gresite ori incomplete, Clientul fiind singurul responsabil de acuratetea acestor informatii, iar in acest sens Clientul declara ca este de acord si intelege faptul ca o mare parte dintre functiile site-ului nostru sunt automatizate iar rezultatul final depinde exclusiv de informatiile pe care acesta le furnizeaza Vanzatorului sau le introduce in sistem.

9.2. Limita raspunderii maxime a Scoala de Mix Master MADS®, precum si a directorilor, administratorilor, angajatilor, subcontractantilor si afiliatilor sai fata de Clienti pentru daune pentru orice natura va fi suma maxima efectiv platita de Client catre Scoala de Mix Master MADS®.

9.3. Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru:

 1. pierderile de date sau continut, profiturile pierdute, intreruperea afacerii sau pentru orice daune indirecte, accidentale, speciale, consecvente, exceptionale sau punitive care rezulta din sau sunt legate de materialele sau serviciile furnizate de scoala de Mix Master MADS®, chiar daca Clientul a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune si fara a aduce atingere scopului esential al oricarui remediu limitat;
 2. deciziile Clientului ca urmare a mesajelor pe care le promoveaza un partener sau un afiliat sau deciziile pe care Clientul le ia ca urmare a informatiilor pe care le regaseste in site, indiferent ca sunt scrise sau nu de experti recunoscuti in domeniul lor; 
 3. orice modificari pe care le va face cu privire la furnizarea serviciilor, inclusiv o intrerupere totala sau partiala a furnizarii serviciilor (sau a anumitor functii ale serviciilor); 
 4. inexistenta furnizarii sau furnizarea incompleta de catre Client a unor informatii care sa poata fi verificate;
 5. imposibilitatea Clientului de a mentine in siguranta si confidentiale datele sale de logare (username, parola sau alte credentiale). 
 6. afectarea vreunui dispozitiv sau continut digital care apartine Clientului cauzata de lipsa unei implementari corespunzatoare a masurilor de siguranta necesare, prin accesarea materialelor si informatiilor pe care Vanzatorul le livreaza sub forma unui continut digital sau de orice alt tip.
 7. orice alte costuri suplimentare se vor aplica Clientului, inclusiv costuri de telefonie mobila (cum ar fi costuri cu internetul mobil) sau costuri cu internetul din locatia de unde acceseaza site-ul sau alte costuri conexe.

 

10. Acceptarea conditiilor si raspunderea utilizatorului sau clientului

10.1. Utilizatorul sau Clientul declara ca intelege si este de acord ca este interzisa utilizarea site-ului www.scoalamads.com in urmatoarele modalitati sau pentru urmatoarele scopuri:

 1. Cu incalcarea Termenilor si Conditiilor din prezentul document;
 2. Cu incalcarea, in orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile sau prin modalitati care pot conduce la incalcarea, in orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile;
 3. Pentru a disemina informatii false sau gresite ori pentru a propaga dezinformare, incitare la ura sau alte asemenea;
 4. În orice modalitate prin care se actioneaza in contul si pe seama altei persoane, in special prin utilizarea de nume false, adrese de email false, numere de telefon false etc.
 5. Pentru defaimarea altor persoane, pentru a aduce injurii, acuze sau afirmatii jignitoare cu privire la oricare alta persoana;
 6. Pentru promovarea sau ascunderea activitatilor cu caracter ilegal sau imoral;
 7. Pentru a reproduce, in orice fel, interfata site-ului, in vederea inducerii in eroare a utilizatorilor, clientilor sau potentialilor clienti pe care ii avem;
 8. Pentru a obtine acces neautorizat la datele pe care vizitatorii sau clientii nostri ni le-au furnizat in mod voluntar;
 9. Pentru a introduce in sistem programe sau linii de cod malitioase;
 10. Pentru a solicita informatii, produse ori servicii ilegale ori pentru a solicita informatii care sa acopere o activitate ilegala;
 11. Pentru a obtine acces la diferite sectiuni sau subsectiuni ale site-ului sau la produsele ori serviciile oferite de catre noi utilizand proceduri ilegale;
 12. Pentru a obtine produse ori servicii in scopul revanzarii.

 

11. Sesizari si reclamatii 

11.1. Utilizatorii si/sau Clientii site-ului www.scoalamads.com ne pot contacta in general la adresa de e-mail sau prin formularul din sectiunea „Contact” pentru orice nelamuriri, probleme, sesizari sau reclamatii in legatura cu Produsele sau Serviciile, inclusiv pentru a identifica si corecta eventuale erori care au loc cu ocazia introducerii datelor,

11.2. Sesizarile astfel receptionate vor fi solutionate de noi in maxim 30 (treizeci) de zile calendaristice de la primirea lor.

 

12. Datele cu caracter personal/Politica de confidentialitate

12.1. Prin utilizarea Platformei, Clientul intelege si accepta sa transmita Vanzatorului date cu caracter personal, aceste date urmand sa faca obiectul prelucrarii in conformitate cu si pentru scopurile prevazute in Politica de Confidentialitate - numita si Privacy Policy, care completeaza acesti Termeni si Conditii.

 

13.1.Forta majora

13.1. Nici Vanzatorul si nici Clientul nu raspund de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator, total sau partial, a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

13.2. Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

13.3. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la producere, evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a prezentului contract, fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune-interese.

 

14. Notificari

14.1. Utilizatorul este de acord ca toate comunicarile efectuate in baza prezentului document sa aiba loc prin intermediul postei electronice la adresa comunicata de acesta in site, consimtind ca o astfel de comunicare este valida prin simpla dovada din partea Vanzatorului/Prestatorului privind trimiterea comunicarii. Prestatorul are dreptul sa foloseasca si alte metode de transmitere (prin posta, curier sau prin intermediul executorilor judecatoresti) a comunicarilor sale catre Utilizator.

14.2. Partile convin ca toate comunicarile in legatura cu prezentul Contract se vor efectua la urmatoarele adrese:

 • Pentru Utilizator – la adresa de e-mail, numarul de telefon sau adresa fizica mentionate in prin intermediul Platformei;
 • Pentru Prestator– la urmatoarea adresa electronica: contact@scoalamads.com


15.Legea aplicabila si solutionarea litigiilor

15.1. Prezentul document reprezinta un contract legal incheiat la distanta, acceptat prin simpla lui bifare si este supus legii romane. 

15.2. În cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente conform legii.

 

16. Clauze specifice

16.1. Obligatia noastra nu este o obligatie de rezultat, ci una de diligenta, ceea ce inseamna ca vom face tot ce putem ca sa livram Produsele sau Serviciile, insa nu putem garanta executarea acestora, iar Clientul declara ca este de acord in mod expres cu acest lucru.

16.3. Vanzatorul/Prestatorul nu isi asuma raspunderea pentru accesarea link-rilor pe care le gaseste in site si nu garanteaza ca platforma nu are bug-uri sau virusi si nu este raspunzator pentru eventualele intreruperi temporare, partiale sau totale ale platformei, iar acest lucru nu da dreptul la o compensatie pentru Client. 

16.4. Scoala de Mix Master MADS® este un program de cursuri video preinregistrate pe care Clientul le poate cumpara si urmari din confortul casei sau studioului lor, in timpul lor. Singurul mod de acces pentru cursurile Scolii de Mix Master MADS® este prin site-ul oficial www.scoalamads.com. Scoala de Mix Master MADS® este o Marca Înregistrata a Ionut Madalin Rosioru. Folosirea marcii in scopuri financiare sau non financiare este interzisa in spatiul public sau privat fara acordul in prealabil a titularului de marca.

16.5. Pentru a putea cumpara si accesa cursurile Scoala De Mix Master MADS, Clientul trebuie sa intre pe site-ul www.scoalamads.com si sa adauge produsul dorit in cos. In momentul achizitionarii, trebuie sa isi creeze cont pe site introducand prenume, nume, numar de telefon, adresa completa si email si sa bifeze “Sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare si Privacy Policy”, precum sa bifeze si “Am peste 18 ani” si sa isi aleaga o parola pentru acces. Dupa confirmarea comenzii si a platii, Clientul va putea vedea produsul in contul de client de la www.scoalamads.com. Pentru a putea urmari cursurile, Clientul trebuie sa se logheze in contul sau. In situatia in care Clientul isi uita parola de acces, poate solicita recuperarea parolei in momentul in care incearca sa se logheze in contul sau. Din motive de securitate, in situatia in care Clientul isi uita parola pe site-ul www.scoalamads.com si, de asemenea, isi pierde accesul la contul de email folosit pentru acces din motive ce nu tin de Prestator, Scoala de Mix Master MADS nu este responsabila pentru restaurarea accesului. 

16.6. Scoala de Mix Master MADS isi rezerva dreptul de a-si selecta Clientii.

16.7. Suport pentru Clienti.

a) Clientul primeste automat la cumpararea cursurilor suport pe platforma WhatsApp sau prin email la contact@scoalamads.com, unde are contact direct cu Ionut Madalin Rosioru. Acest suport are o limita de timp in care raspunsurile sunt garantate. Limita de timp este de 2 luni de la publicarea produsului cumparat de Client sau 2 luni de la momentul in care clientul vizualizeaza pentru prima oara oricare dintre modulele de curs. Aceasta perioada, insa, nu poate fi mai lunga de 5 luni de la data achizitionarii produselor. Dupa aceasta perioada, primirea de raspunsuri nu este garantata. Totodata exista limitari in tipul de intrebari care vor primi garantat raspuns de la Ionut Madalin Rosioru, respectiv se va garanta raspuns doar la intrebari legate de cursurile Scolii de Mix Master MADS si nu se va garanta raspuns pe WhatsApp sau email la mesaje ce implica cereri de feedback la mixuri, piese, productii, intrebari personale sau alte cerinte ce nu au legatura cu cursurile.

Intrebarile clientilor trebuie formulate dupa modul specificat in pagina https://scoalamads.com/ghidintrebari, altfel nu se va garanta raspuns.

16.8. Grupul creat pe platforma Discord aferent scolii este o comunitate compusa din toti cursantii Scolii de Mix Master MADS. Este un grup doar pentru cursantii care au finalizat cursurile iar in aceasta comunitate se pot trimite piese pentru feedback, se poate discuta liber despre muzica, mix, mastering, productie, pluginuri, gear.

Participarea la cursuri include acces gratuit la grupul privat de pe platforma Discord dupa finalizarea acestora iar accesul la acest grupul este optional pentru participanti. Invitatia pentru accesul la grup va fi trimisa Clientului prin emailul folosit pentru contul creat la cumpararea produselor/cursurilor, dupa finalizarea cursurilor si emiterea certificatului de participare.

Ionut Madalin Rosioru garanteaza prezenta saptamanala pe grupul deschis pe platforma Discord si va depune toate diligentele pentru a raspunde ori de cate ori va fi cazul. Grupul deschis pe platforma Discord contine reguli de acces care sunt mentionate pe grup si un participant poate fi exclus din grup daca incalca aceste reguli.

16.9. Vizualizarea cursurilor video - informatii tehnice

Cursurile sunt protejate de drepturi de autor si vor avea aplicate watermarkuri pentru protectie pe toate materialele video.

Din motive de securitate, pentru a putea urmari cursurile, Clientul trebuie sa fie logat cu contul cu care a achizitionat produsele/cursurile si sa foloseasca browser-ul Google Chrome, in ultima versiune, pe calculator sau Mac. Functionalitatea cursurilor este redusa pe platforme precum telefon Android sau iPhone, iPad sau TV si in unele situatii cursurile video nu vor putea fi redate. Scoala de Mix Master MADS nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care video-urile nu functioneaza din motivul folosirii unui browser sau a unei platforme nesuportate de sistemul de streaming.

16.20. Garantarea Disponibilitatii Cursurilor: Scoala de Mix Master MADS garanteaza disponibilitatea cursurilor timp de 2 ani de la data achizitionarii. Daca platforma inceteaza sa existe in acest interval din motive din neimputabile acesteia, se va oferi Clientului o solutie alternativa de acces. Dupa aceasta perioada de 2 ani, nu exista obligatia de a oferi o alternativa daca platforma isi inceteaza activitatea. Cu toate acestea, chiar daca nu exista obligatie din partea Vanzatorului dupa aceasta perioada de 2 ani, cursurile nu vor fi sterse si vor disponibile in mod indefinit si dupa 2 ani de la achizitionare, in functie de disponibilitatea platformei folosite pentru cursuri.

16.21. Sesiuni Live pe Zoom. Sesiunile live pe platforma Zoom vor fi programate in functie de disponibilitate si vor fi stabilite cel tarziu la 30 de zile dupa finalizarea cursurilor. Daca din motive ce tin de disponibilitatea Clientului nu se poate realiza intalnirea in termen de 30 zile de la finalizarea cursurilor, nu se garanteaza disponibilitatea pentru sesiunea de Zoom dupa termenul de 30 zile specificat. Aceste sesiuni vor fi protejate prin watermark video si audio iar accesul este posibil doar daca Clientul are cont pe platforma Zoom. Sesiunile nu pot fi inregistrate de Client iar daca Clientul alege sa transmita materiale audio proprii pentru sugestii, nu se va retine niciun drept de autor pentru materialele respective si se vor elimina de indata ce sesiunea se incheie.

16.22. Indisponibilitate pagina web si mentenanta. Scoala de Mix Master MADS isi rezerva dreptul pentru a fi indisponibila temporar pentru eventuale imbunatatiri sau lucrari de mentenanta ale platformei, situatie in care participantii vor fi anuntati prin email; In situatia in care platforma este nefunctionala din motive neimputabile Prestatorului si timpul de nefunctionare este mai mic de 5 zile calendaristice, nu existata obligatia de a oferi o alternativa pentru vizualizarea cursurilor pe timpul in care platforma este nefunctionala. In situatia in care platforma este nefunctionala pentru mai mult de 5 zile calendaristice Prestatorul va oferi o alternativa clientilor pentru vizualizarea cursurilor video in cel mult 30 zile calendaristice.


17. Modificari/completari/actualizari ale documentului

17.1. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara notificare prealabila acesti Termeni. Accesand site-ul nostru veti gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.


Data actualizarii: 18 Martie 2024, ora 8:51 - adaugare conditii plata in rate.

Consent Preferences